Loading...

Diensten

Storing vraagt om specialisme. Specialisme is AutoPro!

Diensten

De kernactiviteiten van AutoPro zijn het diagnosticeren en vakkundig oplossen van motorische storingen, storingen in de veiligheids- en comfortsystemen en multimediale storingen.
Veiligheidssystemen: o.a. Airbags, ABS, ESP.
Comfortsystemen: o.a. Airco, centrale deurvergrendeling, cruise control, parkeersensoren
Multimedia: o.a. carkits, audio/navigatie
Voor het diagnosticeren en het oplossen van storingen worden twee tarieven gehanteerd. In het geval van diagnose en storingsanalyse geldt het ‘diagnose’ tarief. Dit tarief is inclusief de toepassing van diagnoseapparatuur en software pakketten.
Het ‘reparatie’ tarief geldt voor vervanging en reparatie van onderdelen. Het ‘reparatie’ tarief wordt ook gehanteerd voor onderhoudswerkzaamheden en periodieke beurten.
Onderhoud aan uw auto wordt uitgevoerd volgens de merkspecifieke intervallen en OEM onderhouds- en reparatie-informatie. Om te bepalen welk component wanneer en hoe vervangen moet worden, maakt AutoPro gebruik van de OEM en specifieke dealer informatie.
Voor de te gebruiken onderdelen heeft AutoPro een netwerk van diverse leveranciers welke originele als ook goede alternatieve en/of gereviseerde componenten, veelal nog dezelfde dag, kunnen leveren.
De fabrieksgarantie blijft gelden volgens de Wet Monti en de BER2013 regeling.
De airco is een specifiek onderdeel van uw auto en verdient daarom specifieke aandacht. Tijdig en goed onderhoud ervan voorkomt vervelende klachten als geen, of slecht gereguleerde koeling en/of nare luchtjes. Het onderhoud van de airco bestaat uit drie verschillende mogelijkheden:
Aircocheck In de aircocheck wordt er gecontroleerd of de airco de juiste druk en juiste temperatuur heeft.
Aircoreiniging Zodra een airco verouderdt kan deze koudemiddel verliezen en condens produceren, wat in het ergste geval nare luchtjes in de auto tot gevolg kan hebben. Deze zijn een gevolg van bacteriën die zich door vocht en vuildeeltjes ontwikkelen. Middels een airco reiniging wordt het gehele airco systeem gedesinfecteerd en zal het ongemak tot het verleden behoren.
Aircoservice Bij een airco service wordt het gehele systeem middels verschillende druktesten gecontroleerd op lekkage en het koudemiddel vervangen. Tevens wordt het interieurfilter (pollenfilter) gecontroleerd en indien noodzakelijk of gewenst vervangen. Tevens wordt het gehele systeem gecontroleerd op eventuele lekkages.
Het toevoegen van diverse accessoires aan het bestaande systeem in uw auto vraagt veelal een specialistische aanpak om een juiste werking te kunnen waarborgen.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan het installeren van een nieuwe trekhaak of aangepaste motorkoeling in het geval van rijden in de bergen.
Naast de mechanische en elektrische installatie verzorgt AutoPro ook de juiste softwareconfiguratie. Ook de inbouw van carkits, cruisecontroll, audioapparatuur en eventuele andere merkspecifieke opties kunnen wij voor u verzorgen.

Contact

Bel ons
0545 28 76 85
0653 27 57 33
Adres
Parallelweg 24
7151 ZZ Eibergen