Loading...

Over AutoPro

Storing vraagt om specialisme. Specialisme is AutoPro!

Even voorstellen:

AutoPro is in januari 2015 opgericht door Bjorn Scholten uit Eibergen, een rasechte, nuchtere achterhoeker.

AutoPro is ontstaan vanuit de drive om, na jarenlang bij zowel de dealer als de universele autobedrijven aan het werk geweest te zijn als allround monteur en diagnose specialist, uiteindelijk dit laatste werk voort te zetten met mijn eigen plan van aanpak.

Door de huidige complexiteit van voertuigen en elektronica is er een toename van zowel het aantal, alsook de moeilijkheidsgraad van de storingen. Hierdoor is mijn interesse in het diagnosticeren en oplossen van (elektronica) problemen alleen maar toegenomen en heb ik mij in de loop der tijd hierin verder gespecialiseerd.

Mijn kracht ligt in snel en efficiënt analyseren. Hierbij maak ik met name onderscheid tussen oorzaak en gevolg. Ik heb altijd een praktische benadering van het probleem, om zo de kosten voor de klant niet onnodig hoog te laten worden, maar uiteraard wel met een hoge kwaliteitsstandaard. De klant staat voor mij altijd centraal. Mijn doel is, rekening houdend met de wensen van de klant, met een oplossing te komen waar deze het meest tevreden mee is. Mijn drive om elk denkbare probleem te begrijpen en op te lossen zal daar zeker toe bijdragen.

De laatste 10 jaar hebben voertuigen een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Vooral de laatste jaren is de euronorm een doelstelling voor de automobielindustrie. Deze ontwikkelingen zitten voor een groot gedeelte in de elektronica en software. Er is een gebrek aan kundigheid en ervaring op dit gebied, waardoor storingsdiagnose een groeiend specialisme is met een enorm ontwikkelende markt. In de praktijk komt het er veelal op neer, dat monteurs bij garagebedrijven eerst al enkele uren zonder de geschikte diagnoseapparatuur aan het zoeken zijn wat de storing veroorzaakt en vervolgens veelal geen correct diagnose kunnen stellen. Hierdoor woren de klanten niet correct worden geholpen of betalen ze per definitie teveel.

Ik richt mij op storingsdiagnose en/of storingen verhelpen maar daarnaast pleeg ik ook onderhoud en/of reparatie in mijn eigen werkplaats, inclusief airco, van diverse voertuigen zoals auto’s en lichte bedrijfswagens.

De wens van de klant staat bij AutoPro altijd voorop

De kernactiviteit van AutoPro is het diagnosticeren van storingen en het bieden van de juiste oplossing voor het probleem.

Door opleidingen is mijn technische kennis sterk ontwikkeld. Middels jarenlange ervaring ben ik snel en zeer efficiënt in het analyseren van storingen, waarbij ik erg goed onderscheid kan maken tussen oorzaak en gevolg. In combinatie met mijn praktische benadering en mijn uitgebreide toolbox zoek ik altijd naar een oplossing waar de klant het meest tevreden over is. Hierbij maak ik o.a. gebruik van de OEM kanalen.

Na de diagnose heeft de klant zelf een keuze in de mogelijke oplossingen. Het belangrijkste vind ik om de kosten zo laag mogelijk te houden waarbij de kwaliteit altijd gewaarborgd is. Hierbij maak ik gebruik van o.a. originele onderdelen, zowel nieuw alsook gebruikte.


Contact

Bel ons
0545 28 76 85
0653 27 57 33
Adres
Parallelweg 24
7151 ZZ Eibergen